Pinksteren

Zondag 19 mei, 9:30 is het Pinksteren. Op deze zondag denken we eraan dat Jezus Zijn leerlingen, Zijn vrienden, Zijn mensen niet alleen heeft gelaten. Zoals de evangelist Johannes vertelt blaast Hij Zijn geest over hen uit. Voordat Hij dat doet zegt Hij: “Zoals de Vader mij heeft uitgezonden, zo zend ik ook jullie uit”. Zo gaat Gods werk door – van de Vader, naar de Zoon, naar de mensen, die bezield zijn met Zijn vuur. Gaat Gods werk door, tot op de dag van vandaag. Daarom past het zo goed dat op deze zondag de nieuwe ambtdragers bevestigd worden. We nemen met spijt afscheid van een aantal trouwe oud-gedienden, maar we zijn dankbaar en verheugd dat hun plekken opgevuld zullen worden. En dankbaar zij we ook dat enkele ambtsdragers besloten hebben om hun ambtstermijn te verlengen. Het wordt dus een heel feestelijke dienst! Om het geheel helemaal af te maken, zal het koor Inspiration met en voor ons zingen. Komt dus allen!