4-jarigendienst op zondag 11 mei

Voor kinderen is vier jaar een bijzondere leeftijd, want dan mag je (eindelijk) naar de basisschool. Maar ook voor ouders verandert er best veel: je hebt je kind niet meer elke dag thuis, het loslaten is begonnen.

Ook in de kerk willen we bij dit moment in het leven van een kind en zijn of haar ouders stilstaan. Daarom willen we op zondag 11 mei om 9.30 uur een speciale kerkdienst organiseren, waarin de kinderen die vier zijn geworden centraal staan.

Deze feestelijke kerkdienst willen we samen met de ouders voorbereiden. Dat willen we op woensdag 23 april en op woensdag 7 mei om 20.00 uur in de consistorie van de Grote Kerk doen. Heeft u geen persoonlijke uitnodiging ontvangen dan bent u uiteraard ook van harte welkom om aan te schuiven.

De eerste avond praten we met elkaar over wat de overstap naar de basisschool voor u en uw kind betekent. Hierbij komen we vanzelf allerlei thema’s rond (geloofs-) opvoeding op het spoor. De uitkomst van deze avond vormt het programma van de tweede avond waarin we samen de dienst vorm gaan geven.

Graag tot ziens!