Basiscursus geloven met Bijbelse verhalen in Halle

In het voorjaar van 2015 organiseert de Protestantse Gemeente Halle een cursus christelijk geloof onder de titel: 7+ 1 Ontmoetingen met God. In een serie van vier avonden worden vier kernthema’s uit het christelijk geloof aan de orde gesteld. De cursus is bedoeld voor mensen die meer willen weten over hetchristelijk geloof èn voor mensen die hun eigen geloof willen verdiepen. Aan de hand van Bijbelse verhalen wordt ingegaan op: Wat is geloven? Welk beeld hebben we van God? Wie was Jezus van Nazareth? En waar halen we inspiratie vandaan voor ons dagelijks leven?

De serie avonden houdt het midden tussen een cursus en ontmoetingsavonden. Zoals de titel al aangeeft gaat het om ontmoetingen, met elkaar, met de Bijbelse verhalen, en misschien ook wel met God. En bij ontmoetingen gaat het altijd om tweerichtingsverkeer. Kortom, er is alle ruimte voor de inbreng van de deelnemers. Want de bedoeling van deze cursus is dat de deelnemers materiaal aangereikt krijgen om hun eigen ontmoeting met God aan te gaan.

De avonden vinden plaats op:
dinsdag 17 februari
woensdag 4 maart
donderdag 19 maart
maandag 30 maart
van 20.00 – 22.00 uur in de Grote Kerk in Halle.
Er is een beperkt aantal plaatsen. Dus mocht u geïnteresseerd zijn, wacht dan niet te lang met aanmelden.

Inlichtingen en opgave bij:
Ds. Marissa van Meijl-Buitink, tel. 0314-844289, dominee@kerkhalle.nl of
Marianne Luiten, tel. 0315-298519, fam.luiten@hotmail.nl