Kerst in Halle 2014: Kiek now us!

Woensdag 24 december 19:45 Grote Kerk: kerstavond
‘Selfie’ was hét woord van afgelopen jaar en niet zonder reden, want je ziet zelfportretten overal voorbij komen. Toch draait het vaak niet alleen om het ‘zelf’ – het is vooral ook leuk om met iemand of iets (belangrijks) op de foto te gaan. Vanavond zetten we de pasgeboren Jezus in het middelpunt. Hij is nog maar een baby. Wat maakt hem nu zo belangrijk? Waarom zou je met hem op de foto willen?

De Christelijke muziekvereniging Euterpe zal haar medewerking verlenen. Kleinkoor Vivente uit Harreveld zal de stemmen versterken. Voorganger: Ds. Marissa van Meijl-Buitink. 

Donderdag 25 december 10:00 Grote Kerk: kerstochtend
Op deze ochtend hopen we dat het misschien nog wel iets wazige plaatje van het kerstfeest helder wordt. Samen met de herders bevinden we ons in de velden van Efratha, als we verblind worden door een helder, fel licht. We worden geroepen om te “zien”: om naar een stal te gaan en te aanschouwen wat daar gebeurt. Tja, wat is het eigenlijk, wat daar precies gebeurde? 

Tijdens deze dienst zal Full House voor en met ons zingen. Voorganger: Ds. Marissa van Meijl-Buitink