Gezocht: muzikanten!

Het is een welbekende traditie die ieder jaar weer terugkeert in Nederland rondom Kerst: de Top2000. Een lijst vol muziek die ons raakt en inspireert. Een nieuw fenomeen is het idee van de Top2000-kerkdienst, waarbij popmuziek en de bijbel elkaar vinden. Vorig jaar zijn er in Nederland 35 van deze diensten gehouden en daar willen we dit jaar ten minste 36 diensten van maken door ook een Top2000-dienst in Halle te organiseren, op 27 december 2015 vanaf 19.00 in de Grote Kerk van Halle. Maar daarvoor hebben we hulp nodig! De organisatie van deze dienst is op zoek naar mensen die een instrument bespelen of zingen, zodat we met deze ‘gelegenheidsband’ enkele van onze favoriete nummers live met anderen kunnen delen. Iedereen die wil meewerken is zeer welkom, ongeacht ervaring of instrument, het hoeft niet perfect te zijn! Dus speel jij een aardig riedeltje piano, fluit je de sterren van de hemel of wil jij je gitaarvaardigheden in de praktijk laten zien: neem dan contact op met Marleen Klein Hesselink door een email te sturen naar m-kleinhesselink@hotmail.com of bel naar 0646736053.