Open kerk op Halse dag

 

Zondag 6 september Open kerk op Halse Dag

Op deze dag is de grote kerk geopend om iedereen de gelegenheid te geven de kerk te bezoeken, de standjes of de expositie te bekijken, te luisteren naar het muzikale optreden door Johan Klein Nibbelink of even een kop koffie of thee te drinken.

Programma overzicht

*De dag begint om 9.30 uur met een inspirerende kerkdienst met als thema ‘Goede buren’. Voorganger is ds. Marissa van Meijl-Buitink . Vóór aanvang van de dienst is er koffie en thee. Het zou natuurlijk mooi zijn als ook u erbij bent, zodat we het nieuwe kerkelijke seizoen samen kunnen openen.

*Vanaf 12.00 uur zullen verschillende groepen zich presenteren d.m.v. standjes in de kerk, zoals o.a. de Wereldwinkel, het Ned. Bijbelgenootschap, Amnesty International, Biologische boerderij Ruimzicht, kerkelijke werkgroepen en anderen.

*Er is een expositie van mandala’s.

*Johan Klein Nibbelink uit Bredevoort zal ’s middags in de kerk om 14.30 uur en om 15.30 uur een muzikaal optreden verzorgen van ongeveer 20 minuten.

*Van 16.45 uur – 17.00 uur is er een korte afsluitende vesperdienst met ds. Marissa van Meijl-Buitink.

*En natuurlijk is er gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee elkaar te ontmoeten.

U bent van harte uitgenodigd en we hopen er samen met u een geslaagde dag van te maken.

Graag tot ziens op de Halse dag in de kerk!

Missionaire werkgroep, Kerk Halle