Kerst in Halle 2015

In een tijd als deze, waarin er om ons heen zo veel gebeurt, is het goed om samen te komen en kerst te vieren. Om met elkaar, misschien wel tegen alle gevoel in, te dromen van dat kleine kindje in die kribbe, van vrede op aarde, en van de goedheid van mensen. Het is ook bij dit gevoel van samenhoren en dromen dat we in de kerstdiensten aan willen sluiten.

Donderdag 24 december 20:00 – Kerstavond
Vanavond horen we het verhaal van Maria. We kijken mee vanuit haar ogen en beleven wat het voor haar betekende om uitverkoren te zijn, hoogzwanger op weg te gaan en op een donkere plaats haar eerstgeboren kind ter wereld te brengen.
Muziekvereniging Euterpe zal aan deze dienst haar medewerking verlenen. Voorganger: ds. Marissa van Meijl-Buitink

Vrijdag 25 december 10:00 – Kerstochtend
Vanuit het zicht van Maria van de vorige avond gaan we verder en richten we ons deze morgen op de omstanders; op hen die het eerste kraambezoek brengen. We zien de herders. Wat is het toch opvallend dat het juist deze groep mensen is, die als eerste met Gods zoon in aanraking komt.
Deze kerstochtend werken The Greyhound Barbershop Singers aan de dienst mee. Voorganger: ds. Marissa van Meijl-Buitink.

Zondag 27 december 19:00 – Top2000dienst
Iedereen kent het wel, de Top2000: een lijst vol muziek die ons raakt en inspireert. In de Top2000 staan veel nummers met inhoud: nummers die emoties teweeg brengen en herinneringen oproepen. Nummers die gaan over belangrijke levenservaringen als liefde, dood en troost.

Om het jaar muzikaal uit te luiden en afscheid te nemen van het 2015 gaan we deze zondag aan de hand van bekende nummers en live muziek samen terugkijken op het oude jaar. Er is een gelegenheidsband gevormd met muzikanten en zangers/zangeressen uit Halle en omgeving die ons daarin zal begeleiden. Of je nu jong of oud, vaak of nooit in de kerk komt, wel of niet in Halle woont, iedereen is bij deze dienst van harte welkom! Dus mis het niet, zet het op de kalender en kom op zondagavond 27 december om 19.00 uur naar de kerk in Halle! Vrije toegang. Voorgangers: mevr. Marleen Klein Hesselink en ds. Marissa van Meijl-Buitink.