Zondagavond 27 december Top2000-dienst

TOP 2000

Iedereen kent het wel, de Top2000. Een lijst vol muziek die ons raakt en inspireert. Een nieuw fenomeen is het idee van de Top2000-kerkdienst, waarbij popmuziek en de Bijbel elkaar vinden. In de Top2000 staan veel nummers met inhoud: nummers die emoties teweeg brengen en herinneringen oproepen. Nummers die gaan over belangrijke levenservaringen als liefde, dood en troost.  Om het jaar muzikaal uit te luiden en afscheid te nemen van het oude jaar gaan we aan de hand van bekende nummers en live muziek samen terugkijken op het oude jaar. Er is een gelegenheidsband gevormd met muzikanten en zangers/zangeressen uit Halle en omgeving die al wekelijks aan het oefenen is voor deze dienst. Voorganger is ds. Marissa van Meijl-Buitink.

Of je nu jong of oud, vaak of nooit in de kerk komt, wel of niet in Halle woont, iedereen is bij deze dienst van harte welkom! Dus mis het niet, zet het op de kalender en kom op zondagavond 27 december om 19.00 uur naar de kerk in Halle! Vrije toegang.

De Top2000-dienst is een idee van internetkerk MijnKerk.nl, waar vorig jaar ruim 40 kerken door het hele land aan meededen. Doel van MijnKerk.nl is om mensen te inspireren en te troosten via een website en sociale media met herkenbare verhalen uit het gewone leven.

https://www.youtube.com/watch?v=qzlcZzIFLHs&feature=youtu.be

Afdrukken