Zondag 3 december – Eerste advent

Zondag 3 december 10:00 – 1e advent – Heilig Avondmaal
Vijf jaar geleden deed ik op eerste advent mijn intrede. Hoe bijzonder is het nu om na mijn verlof ook weer op deze zondag te starten! Het belooft een mooie, volle dienst te worden. Zowel met groot als met klein staan we in deze periode dit jaar stil bij het boek van Jesaja. We kijken deze zondag naar wat hij ons te bieden heeft aan woorden van hoop en troost. Daarbij zullen we deze zondag ook brood en wijn met elkaar delen.

Zondag 3 december 15:00 – 1e advent – Huisavondmaal
In huiselijke sfeer willen we ook in de middag brood en wijn met elkaar delen. Maar voordat we dat doen, staan we eerst stil bij de geschiedenis van Zacharias en Elisabeth – twee oudere mensen, wiens leven plotsklaps een wel heel bijzondere wending krijgt. Met hen verwonderen en verheugen we ons over wat er komen gaat. Een ieder is van harte voor dit samenzijn in de middag uitgenodigd! Mocht u wel graag willen komen, maar geen vervoer hebben, neemt u dan even contact op.

Ds. Marissa van Meijl-Buitink