Zondag 1 september – Startzondag met vooraf koffie!

Op zondag 1 september is voor ons in Halle de vakantie definitief voorbij en gaan we van start met het nieuwe kerkelijke seizoen. We doen dat door middel van een feestelijke dienst. Het thema wat hieraan gekoppeld is, is: met hart en ziel geloven. Kunt u dat? Misschien wel, misschien niet. De vraag die erachter ligt, is eigenlijk veel belangrijker: waar gelooft u met hart en ziel in als het gaat om geloven of gemeente-zijn? Mooi om eens over na te denken! Aan het einde van de dienst willen we onze ‘hartenkreten’ verzamelen en op een bijzondere manier aan de wereld mee geven.
Bij dit alles… gaan we op deze zondag ook een start maken met het nieuwe liedboek, wat afgelopen mei in onze kerk geintroduceerd is. Een mooie bundel met een grote diversiteit aan liederen. En daarnaast zal het koor Nieuw Leven dan ook nog eens onze stemmen versterken. Het wordt een prachtige, volle dienst en daarmee hopelijk een goede start van het nieuwe seizoen. 
We beginnen om half 10 met de dienst maar daarvoor wordt er koffie geschonken. Dit komt doordat de kerk de rest van de dag open is in verband met de Halse dag. Als u wilt genieten van een lekker kopje koffie of thee, dan raden we u aan om iets eerder te komen.