Jong / Ouddienst

Zondag 22 juni

Jong /ouddienst

Deze zondag is er een jong/ouddienst met een gastpredikant, namelijk dominee Joop Mol uit Bathmen. Twee jaar geleden ging ds. Mol in Halle voor in een kind-school- en gezinsdienst. Toen kwam hij verkleed als ‘nar van de koning’, en vertelde zo zijn verhaal. Ook nu weer zal hij een mooi verhaal vertellen. Spannend wie of wat het wordt! In ieder geval komt er een verhaal voor jong én oud, daarom is er deze zondag geen kindernevendienst.

Alle kinderen in de kerk mogen een bijdrage aan de dienst leveren. Tijdens het zingen mogen de kinderen mee-musiceren met allerlei muziekinstrumentjes. Annie en Berit Basters brengen hun trommel mee om de maat er een beetje in te houden en met Hanke Scheffer op de toetsen wordt dat vast een mooi geheel.

Wij zullen allerlei instrumenten klaar zetten die gebruikt mogen worden, maar je mag ook je eigen instrument meebrengen. Graag tot zondag!