Openluchtdienst

“De Bijbel dichtbij”

Op zondagochtend 29 juni om 9.30 uur vindt er een openluchtdienst plaats in de tuin achter de Halse kerk met het thema “De Bijbel dichtbij”. Dhr. Gerrit Wesselink uit Zelhem zal in deze dienst voorgaan. Hij is betrokken bij het Nederlands Bijbelgenootschap en is daarom gevraagd om deze zondag de dienst te leiden. 29 juni is namelijk de dag dat er in het hele land dankvieringen plaatsvinden ter ere van het 200-jarig bestaan van het Nederlands Bijbelgenootschap. Een heugelijk feit waar we met elkaar bij stil willen staan.

Bij deze dienst zal waarschijnlijk ook een buitenlandse gast aanwezig zijn uit Peru. Zijn naam is Pablo Gutierrez van het Bijbelgenootschap van Peru. Indien mogelijk zal hij een bijdrage leveren aan de dienst. Muziekvereniging Euterpe zal de dienst muzikaal begeleiden.

Er staan stoelen klaar, maar u mag ook uw eigen tuinstoel meenemen. Na de dienst is er koffie en thee en voor de kinderen wat lekkers.

Nu maar hopen dat het weer meezit en dat we het 200-jarig jubileum van het Nederlands Bijbelgenootschap zonnig mogen vieren in Halle.

Bij ‘slecht’ weer is de dienst in de kerk.

U bent van harte uitgenodigd!