Passieconcert op 29 maart in Halle

Passieconcert in Halle

Gospelkoor TODA uit Rijssen voert op 29 maart het lijdenstijdproject ‘Want Alzo Lief…’ op in de kerk in Halle. ‘Want Alzo Lief…’ is een unieke muzikale vertelling van het verhaal van Pasen. Tijdens Pasen staan we stil bij het leven, de dood en de opstanding van Jezus. Een verhaal over verraad en opoffering, radeloosheid en hoop, haat en liefde, eenzaamheid en verbinding. Een verhaal waar iedereen zich in kan herkennen.

Gospelkoor TODA hoopt met ‘Want Alzo Lief…’ een bijdrage te leveren aan de beleving van de Lijdenstijd. Een ingetogen themaconcert begeleid door orgel en de eigen band in akoestische setting: piano, basgitaar, keyboard, blokfluit, (bas)klarinet en cajón begeleiden het koor tijdens de zang. ‘Want Alzo Lief…’ is een muzikale wandeling in 14 muziekstukken door de laatste dagen van het aardse leven van Jezus. Het concert vindt plaats op zondagavond 29 maart om 19.30 uur in de kerk in Halle, Dorpsstraat 19. De entree is gratis. (Vrije gift is welkom.) Inloop met koffie/thee vanaf 19.00 uur. U bent van harte uitgenodigd! Voor meer informatie zie www.toda.nl