Startzondag: foto’s gezocht

Startzondag: foto’s gezocht

Het lijkt nog ver weg, maar inmiddels zijn we al weer druk bezig met de voorbereidingen van de dienst op startzondag (4 september). Het thema van dit jaar is “deel je leven” en vandaar ook deze oproep. We zijn op zoek naar foto’s (dat kan zelfgemaakt maar ook bijvoorbeeld uit een krant geknipt) die iets met u/jou te maken hebben. Wat past er bij jou? Wat heeft aansluiting op jouw leven? Met andere woorden: wat is belangrijk voor je? Het kan heel simpel zijn (een foto van je geliefde, je huis, de kippen, de groententuin etc. etc. – ik noem maar zo even wat dingen op) en het is eigenlijk ook niet zo vreselijk veel werk. De foto mag naar mijn inbox (dominee@kerkhalle.nl) maar ook in mijn brievenbus gedaan worden (Roggestraat 57). Ik doe de rest. Leuk is het als er zoveel mogelijk mensen mee doen!

Namens de commissie ter voorbereiding van de startzondag,

Ds. Marissa van Meijl-Buitink