Open kerk op Halse dag

Zondag 4 september Open kerk op Halse Dag

Op de Halse dag is de grote kerk geopend om iedereen de gelegenheid te geven de kerk te bezoeken,  de verschillende spreuken in de kerk te bekijken, te luisteren naar het muzikale optreden van de band ‘Gimme Shelter’ of even een kop koffie of thee te drinken.

 

Programmaoverzicht

*De dag begint om 9.30 uur met een kerkdienst met als thema ‘Deel je leven’. Voorganger is ds. Marissa van Meijl-Buitink. Het vocaal ensemble Encore uit Varsseveld komt de gemoederen versterken. Het is een dienst voor jong en oud. Het zou natuurlijk mooi zijn als ook u/jij erbij bent, zodat we het nieuwe kerkelijke seizoen samen kunnen openen.

*Vanaf 12 uur is de kerk geopend voor iedereen die even naar binnen wil lopen. Dit jaar hangt de kerk vol met allerlei inspirerende spreuken. Kom een kijkje nemen in de kerk en ga op zoek naar uw favoriete spreuk! Verder zullen o.a. de Wereldwinkel uit Zelhem en Amnesty International aanwezig zijn.

* De band Gimme Shelter, de ‘huisband’ van de kerk, zal ’s middags, om 14.30 uur en om 15.30 uur, optreden in de kerk. Deze band kent u misschien nog van de Top-2000 dienst die in december 2015 in de kerk werd gehouden. Kom kijken en luisteren, het is zeker de moeite waard!

*En natuurlijk is er gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee elkaar te ontmoeten.

 

U bent van harte uitgenodigd en we hopen er samen met u een geslaagde dag van te maken. Graag tot ziens op de Halse dag in de kerkHalse dag1