14 mei jeugddienst: ‘Terug naar je kern’

Op zondag 14 mei, om 10.00 uur wordt er een jeugddienst gehouden.

Ds. Marissa van Meijl-Buitink zal onze voorganger zijn.
Het thema van de dienst is ‘Terug naar je kern’.
Samen met Joyce Arendsen hebben we de dienst voorbereid.
Allerlei onderwerpen kwamen langs. Het is altijd weer een spannend iets om een jeugddienst te organiseren. Welke kant gaan we dit keer op? Wat willen we vertellen en hoe kunnen we die boodschap duidelijk maken aan anderen?
Wat ons dit keer aansprak waren onder andere de woorden en begrippen ‘geloof, hoop en liefde’, maar ook ‘angst en vertrouwen’. Hoe we dit allemaal verwerkt hebben tot een dienst met daarbij passende liederen, verhalen en gebeden zul je op 14 mei in de kerk ontdekken. Van harte welkom!

De Jeugddienstcommissie