Filmavond: Rams

Filmavond Rams

Op dinsdag 17 april om 19.30 uur wordt in de Grote kerk in Halle een filmavond georganiseerd door de commissie Ontmoeting en Inspiratie. Rams: een film van Grímur Hákonarson. De broers Gummi en Kiddi leven in een afgelegen vallei in IJsland. De rammen van de twee schapenboeren behoren tot de beste van het land en wonnen al diverse prijzen. Hoewel ze hun land en levensstijl delen, spreken de koppige mannen al veertig jaar niet meer met elkaar. Wanneer een ziekte uitbreekt en de autoriteiten alle dieren in de vallei willen ruimen, verzetten ze zich ieder op hun eigen manier: Kiddi met zijn geweer en Gummi met zijn verstand. Om het gevecht met de autoriteiten te kunnen winnen en hun dierbare schapen te redden, moeten de broers echter wel samenwerken. U kunt zich opgeven bij Frank van Meijl, frankvmeijl@hotmail.com of 0314-844289. Kosten zijn 4 euro inclusief koffie/thee.