1 september Open Kerk op Halse dag

Op zondag 1 september is in Halle weer de Halse dag. Een gezellige dag met veel activiteiten in het dorp. Ook de kerk is die dag geopend voor iedereen die een kijkje wil nemen. De dag begint met een kerkdienst om 10.00 uur. Het is meteen de startzondag van het nieuwe kerkelijke seizoen.

Van 12.00 tot 17.00 uur zullen er verschillende organisaties aanwezig zijn zoals Amnesty International, de Wereldwinkel en Stichting Present. In de kerk zijn er twee exposities te bezichtigen. Gerry Kastein uit Varsseveld www.gerrykastein.nl zal een deel van haar kunstwerken tentoonstellen. Daarnaast zal Karin Wensink uit Halle foto’s en gedichten exposeren die ze heeft gemaakt na het overlijden van haar dochter Lianne. Verder zal die middag het Varssevelds Mannenkoor twee keer een kort optreden verzorgen, om 14.45 uur en om 15.30 uur. Ook kan er in de gedachtenishoek een kaarsje voor iemand worden aangestoken. En er is natuurlijk gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee. Van harte welkom!