Kerken in de Korenaar

In de kerkenraadsvergadering van 14 december is besloten om kerkdiensten in het stookseizoen te houden in dorpshuis de Korenaar. Dit in verband met de hoge kosten voor energie. De oproep om bewust om te gaan met energie geldt ook voor ons. De kerk verwarmen vraagt meer gas dan het verwarmen van de Korenaar, een bewuste keus dus. In de afgelopen weken is er onderzocht wat er nodig is om kerkdiensten daar te houden.
Met wat kleine aanpassingen blijkt het heel goed mogelijk.

De kerkdiensten volgen via kerkdienstgemist blijft op de dezelfde manier mogelijk dan vanuit de kerk. Alle diensten van 22 januari tot en met 26 maart zijn in de Korenaar, uiteraard blijven uitvaartdiensten vanuit de kerk in de tussenliggende periode mogelijk!

Ook de Open Kerk op woensdagochtend, met gelegenheid om in de gedachteniswand een kaars aan te steken, en een kopje koffie te drinken in de grote consistorie blijft.

Palmzondag, 2 april, hopen we weer terug te keren naar de kerk in een gezamenlijke dienst met PG Varsseveld.